Meistä

janita_jalonen_lauri_alho_lemmikkihoitol
Luotettava ja ammattitaitoinen henkilökunta

Kultatassulan yrittäjänä toimii Lauri Alho, joka valmistui keväällä 2021 eläintenhoidon ammattitutkintoon osaamisalanaan erityisesti eläintenhoitolatoiminta. Laurin haaveena on jo pitkään ollut oma lemmikkihoitola, joka toteutui kun hän yhdessä puolisonsa Janitan kanssa avasi Lemmikkihotelli Kultatassulan kotiinsa Rauman Unajaan kesäkuussa 2021.

 

"Meille tärkeintä on lemmikkisi hyvinvointi, ja hoidamme kaikkia lemmikkejä niin kuin omiamme!"

Hoitolan leikkikaverit

Kultatassulan vieraiden viihtyvyydestä huolehtivat henkilökunnan lisäksi hoitolan vakituiset asukkaat: kultainennoutaja Miisa, sekä maatiaskissa Manu. Nämä touhukkaat kaverukset huolehtivat tarvittaessa siitä, että vierailla riittää energisiä leikkikavereita.

miisa-ja-manu-lemmikkihotelli_edited.jpg
kultatassula_lemmikkihoitola_koiralle_ra
Uudet, turvalliset tilat kätevästi 
8-tien varrella

Kultatassula sijaitsee omakotitalon pihapiirissä, hoitolaksi remontoidussa erillisrakennuksessa. Käytännöllisen sijaintinsa vuoksi hoitolaan on helppo pysähtyä vaikka työmatkalla tai reissuun lähtiessä.

Hoitolassa on yhteensä 13 huonetta, joita pystytään muokkaamaan aina tarpeen mukaan yhdelle tai useammalle asukkaalle.

Virikkeelliset ja mukavat huoneet lemmikin tarpeiden mukaan

Kaikki hoitolan huoneet on remontoitu asiakkaan turvallisuutta ja tarpeita ajatellen. Huoneet ovat siistejä ja mukavia, joista löytyy kaikki tarvittava turvallisuus huomioiden. Osassa huoneista on lisäksi verhot tuomaan yksityisyyttä ja rauhaa tarvittaessa. Lelut, aktivointipelit ja muu viriketoiminta tapahtuu aina valvonnan alla, joko hoitolan "olohuoneessa", Haukkulassa, tai omissa huoneissa. Hoitolan pihapiirin ulkotarhoissa on myös runsaasti tilaa temmeltää ja leikkiä.

lemmikkihoitola_koirille_satakunta.jpg
lemmikkihotelli_koiralle_rauma.jpg
Huoneet koirille

Hoitolamme koirille suunnatuissa huoneissa on mukava makuupaikka, sekä kupit ruoalle ja vedelle. 

kultatassula_kissan_hoitopaikka_rauma.jp
Huoneet kissoille

Hoitolamme kissoille suunnitelluissa huoneissa on mukava makuupaikka, vessa, kiipeily- tai raapimispuu, sekä kupit ruoalle ja vedelle. 

lemmikkitarvike_liike_rauma.jpg
Lemmikkitarvikeliike hoitolan yhteydessä

Hoitolan tiloista löydät myös pienen myymälän, jossa on myytävänä mm. VIPstore-lemmikkituotteita. Toimimme VIPstore-jälleenmyyjänä ja voit tilata kauttamme kaikkia yrityksen tuotteita.