Meistä

-(8).jpg
Luotettava ja ammattitaitoinen henkilökunta

Kultatassulan yrittäjänä toimii Lauri Alho, joka valmistui keväällä 2021 eläintenhoidon ammattitutkintoon osaamisalanaan erityisesti eläintenhoitolatoiminta. Laurin haaveena on jo pitkään ollut oma lemmikkihoitola, joka toteutui kun hän yhdessä puolisonsa Janitan kanssa avasi Lemmikkihotelli Kultatassulan kotiinsa Rauman Unajaan kesäkuussa 2021.

Laurin ja Janitan lisäksi Kultatassulassa työskentelee ammattiin valmistunut eläinhoitaja Katriina ja yrittäjänä Kultatassulan tiloissa toimivat koirahieroja Marianne (Hyvinvoinnin Hartiatar) ja trimmaaja Susanne. Heitä kaikkia yhdistää suuri rakkaus eläimiä kohtaan, ja kaikki tekevät työtään suuri #tassusydämellä.

Yrittäjä ja eläinhoitaja Lauri

Laurin elämään ovat pienestä pitäen kuuluneet erilaiset eläimet ja lemmikit. Jo pienenä (ja edelleen) hän pelastaa pulasta kaikki apua tarvitsevat pienistä ötököistä isoihin eläimiin. Laurin pitkäaikainen haave kävi toteen työstä lemmikkien parissa ja vielä oman kodin pihapiirissä, itse yrittäjänä. Laurilla ja Janitalla on lisäksi oma kultainennoutaja Miisa ja kaksi kissaa Manu ja Mimosa. 

Lauri on eläintenhoitajana lempeä mutta määrätietoinen ja johdonmukainen. Hän pitää huolen, että jokaista lemmikkiä hoidetaan Kultatassulassa niin kuin hänen omiaan. 

-(16).jpg
-(76).jpg
Eläintenhoitaja Katriina

 

Katriina, tuttavallisemmin Kati on Kultatassulan alusta asti ollut mukana ja tuntee talon tavat sekä hoitaa myös kaikkia lemmikkejä #tassusydämellä. Katilla on pitkä kokemus myös koulun ulkopuolelta eläimistä, varsinkin koirista, joita hänellä on myös omia. Kati teki harjoittelunsa meillä ja valmistuttuaan hän aloitti työntekijänä.

Kati on eläintenhoitajana rauhallinen, vastuuntuntoinen ja rakastava.

Koirahieroja Marianne, Hyvinvoinnin Hartiatar

 

Koirahieroja Marianne käy meillä säännöllisesti hieromassa sovittuina aikoina. Mariannella on myös pitkän ajan kokemus koirista ja Hyvinvoinnin Hartiatar yrityksen alla Marianne hieroo valmistuttuaan ihmisten lisäksi myös koiria. Marianne on todella ammattitaitoinen ja rauhallinen hieroja, jolle ensikertalainenkin voi hyvillä mielin tulla!

-(92).jpg
susanne.jpg
Trimmaaja Susanne, Trimmaus Tassutellen

Koiratrimmaaja Susanne, käy meillä myös säännöllisesti trimmaamassa sovittuina ajankohtina. Susanne on Trimmaus Tassutellen- yrityksensä kanssa jo rautainen ammattilainen. Trimmaajana Susanne on tarkka, rauhallinen ja huolellinen. Susannella on aina ollut myös omia lemmikkejä.

-(23).jpg
Henkilöstö- ja markkinointivastaava Janita 

Janitan vastuulla Kultatassulassa ovat niin työvuorojen tekemiset, varaustilanteen seuranta, varausten läpikäynti ja muut toimistohommat kuin markkinointi ja sosiaalinen media. Lisäksi Janita huolehtii työsopimukset ja muut henkilöstöasiat.

 

Janita rakastaa myös lemmikkien kanssa touhuamista ja paijailua, ja hyvää vastapainoa toimistotyölle ja taaperon hoidolle ovatkin rauhalliset iltalenkit koirien kanssa, halihetket haukkulassa, kissojen rapsuttelu kissalassa ja puputerapia pupulan lattialla istuen.