Hoitolan huoneet

Kultatassulan tilat on suunniteltu alusta loppuun turvallisiksi. Tiloissa on palovaroittimet, sekä kameravalvonta. Lemmikkihotellin tilat on eläinlääkärin tarkastamat ja vaadimme asukkailta voimassa olevia rokotuksia. (Muista ottaa rokotustodistus mukaan!)

-(49).jpg
Koirien huoneet

Hoitolassa on 13 siistiä, valoisaa ja puhdasta huonetta koirille. Viisi huoneista on isompia (4m2) ja kuusi pienempää (2,5-3m2). Lisäksi tarjolla on 5m2 kokoinen "toipilashuone" johon saa tarvittaessa kameravalvonnan. Kaikki huoneet on muokattavissa tarpeen mukaan ja huoneiden välillä on luukku, jonka avulla useampi huone voidaan yhdistää esimerkiksi laumalle sopivaksi tilaksi. Jokaisen huoneen edessä on verho huoneen rauhoittamiseksi.

Olemme ottaneet huomioon käytännöllisyyden ja turvallisuuden materiaaleissa, huonekaluissa, sekä muussa sisustuksessa. Huoneet, pedit ja muu sisustus on helposti pestäviä ja desinfioitavia. Hoitojakson hinta sisältää pedit, matot ja kupit hoitolan puolesta, mutta halutessasi voit tuoda koirallesi myös omia petejä, leluja tms. Hoitola ei kuitenkaan vastaa siitä, jos eläin rikkoo omia tavaroitaan hoitojaksonsa aikana.

Toipilashoito

Koiran toipilashoito on palvelu, jossa koirastasi huolehditaan yksilöllisesti. Voit tuoda koiran toipilashoitoon esimerkiksi eläinlääkärin tekemän leikkauksen jälkeen, eikä sinun tarvitse huolehtia työpäivän aikana siitä miten koira pärjäisi yksin kotona.


Leikkauksen jälkeen koira voi olla levoton, viluinen tai tehdä tarpeitaan normaalista poikkeavasti. Toipilashoidossa koira saa levätä rauhassa, on koko ajan seurannassa ja pääsee tarpeilleen nopeasti, ettei vahinkoja tulisi sisätiloihin. Hoidon aikana noudatamme eläinlääkärin antamia kotihoito-ohjeita, annostelemme lääkkeet oikeaan aikaan ja katsomme, että koiralla on koko ajan kaikki hyvin.

Tarvittaessa voimme myös sopia, että noudamme koiran kodistanne tai suoraan eläinlääkärin vastaanotolta.

Kissojen huoneet

Jokainen hoitolassa vieraileva kissa saa käyttöönsä oman rauhallisen huoneen. Kissojen viihtyisissä yksiöissä on huomioitu kiipeily- ja nukkumismahdollisuudet. Tarjolla on myös monipuolisesti aktiviteettejä. Hoitolassa on erilaisia huonevaihtoehtoja myös aremmalle tai omaa rauhaa kaipaavalle vierailijalle. Huoneet, huonekalut ja raapimapuut ovat helposti pestäviä ja desinfioitavia.

Hoitojakson hintaan kuuluu aina perus kuivamuona (Versele-Laga) ja kissanhiekka (hiekka tai pelletti). Lisäksi mukaan voi ottaa omat märkäruuat. Jos kissa on erityisen tarkka ruokavalion tai vessan hiekan suhteen, voit tuoda myös omat hiekat ja kuivaruoan mukana. 

Hintaan sisältyy lisäksi pedit, ruokakupit ja muut huoneen huonekalut ja aktiviteetit. Voit halutessasi tuoda mukanasi kissan omia leluja tai pedin.

-(128).jpg
lemmikkihoitola_jyrsijälle.jpg
Kanit ja muut pieneläimet

Kanipaikka sijaitsee rauhallisessa huoneessa. Häkkiä ei ole, vaan kanit saavat pomppia vapaasti lattialla. Tilat on suunniteltu turvallisiksi kaneille ja huoneet ja tarvikkeet on helppo pitää puhtaana.

 

Hoitojakson hinta sisältää kuivikkeet, heinät, ruoat, hoitotarvikkeet ja virikkeet, mutta voit halutessasi tuoda lemmikillesi omat ruoat, kuivikkeet ja virikkeet.

 

Hoidamme eläimiä lajiyhdistyksien hoito-ohjeiden mukaisesti, mutta jos eläimelläsi on jotain erityistarpeita, kerrothan niistä hoitopaikkaa varatessasi.

Varaa ilmainen tutustumiskäynti hoitolaan ja tule katsomaan tilojamme ennen kuin päätät tuoda rakkaan lemmikkisi meille hoitoon!